Program

Lørdag d. 18. august 2018

Phil Bates & Band

performs the music of ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA


Bandet er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits.

Rasmus Walter


Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag” er i sommeren 2018 klar til at indtage festivalerne igen.
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}

Stor Scene

13.00 - 14.15
Poul Krebs & Band
15.50 - 17.05
Rasmus Walter
18.40 - 19.55
Johnny Madsen Band
21.30 - 22.45
Phil Bates & Band performs the music of ELO

Teltet

14.25 - 15.40
Modvind
17.15 - 18.30
Hardinger Band
20.05 - 21.20
Hawkeye & Hoe
23.00 - 00.15
Almost AC/DC

Johnny Madsen Band

…når det gælder gudbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokke­holderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

Poul Krebs & Band

Når Poul Krebs drager ud under åben himmel i sommeren 2018, bliver det med et repertoire af både de største sange og highlights fra det roste 2017-album ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Og det bliver selvfølgelig i det bedste selskab med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Almost AC/DC

Skal du have det bedste, skal du have Almost AC/DC. Drengene fra Silkeborg har touret landet rundt siden 2011, og showet bliver større og større. Almost AC/DC har til formål at komme så tæt på de ægte AC/DC som muligt, og med ”Angus” i front, kanonerne ladt og kirkeklokken stemt må man sige; Det lykkedes.

Rasmus Walter

Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag” er i sommeren 2018 klar til at indtage festivalerne igen.

Phil bates & band performs the music of electric light orchestra

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie.

Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans.

Hardinger band (shu•bi•dua)

De tre originale Shu•Bi•Dua medlemmer og to af landets bedste musikere er endnu en gang klar til at indtage de danske landeveje. Med sig bringer de alle de største Shu•Bi•Dua hits: ”Hvalen Hvalborg”, ”Sex-Chikane”, ”Stærk Tobak” og nye hits fra det seneste album SYM•FO•19.

Kom og hør de kendte og ukendte SHU•BI•DUA sange og hør historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet. Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen.

Hawkeye & Hoe

Ingen Tange Sø Festival uden Hawkeye & Hoe. Det to gutter har siden 2009 sørget for god stemning i festteltet, og dette års udgave af festivalen bliver ingen undtagelse. Country. Bluegrass. Drikkeviser. Ja, det er nogle af de ting, som er på deres officielle set-liste, men dertil kommer det, de kalder for Beer drinking music.

Der skal nok blive god stemning i teltet, når de to glade spillemænd med mere end 40 års erfaring sammen – 20 for den ene og 20 for den anden – underholder med irske sange, drikkeviser og meget mere. www.krazykow.dk

Modvind

Det blæser ofte i det midtjyske. Og hvis ikke vejrguderne sørger for det, så skal Modvind nok klare opgaven. Kvartetten er om noget indbegrebet af festivalen, for Anders, Bjørn, Morten og Peter har i utallige år været med til festivalen. Men de har ikke bare været med. De har også sørget for gode vibrationer i det store telt.

Igen i år sætter de strøm til nogle af instrumenterne og sørger for god stemning. Nogle af de instrumenter, som der ikke sættes strøm til, er orkesterets vaskebræt. For det skal opleves live. Sådan som det er bedst ved Tange Sø Festival.
www.modvindmusik.dk.