Program – Tange Sø Festival

Program

Program 2020

Stor Scene

Kl. 13.00
Magtens Korridorer
Kl. 15.50
Malurt
Kl. 18.40
Johnny Madsen
Kl. 21.30
Aqua

Teltet

Kl. 14.25
Modvind
Kl. 17.15
Hawkeye & Hoe
Kl. 20.05
Rasmus Bjerg (John Mogensen)
Kl. 23.00
Keinstein

AQUA

AQUA er med ualmindelig god grund et af Danmarks største musikalske succeser både nationalt og internationalt Megahittet ”Barbie Girl” er stadig den bedste sælgende single i Skandinavien – nogensinde!

Med ørehængere som ”Roses Are Red”, ”Candyman” og ”My Oh My” forstår man godt at bandet stadig kan tiltrække publikum som var det i 90’erne.

Magtens korridorer

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’ og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr. Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles både af og med publikum og anmeldere.

Siden gennembruddet med hitsinglen ’Lorteparforhold’ har Magtens Korridorer turneret land og rige tyndt. Men glæden ved at spille live er stadig fuldstændig intakt.

Malurt

Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid. MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen. Med Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen og Michael Falch var det den udgave af bandet, der ved hundredvis af sveddryppende rockshows i årene frem til 1984 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne.

Johnny Madsen

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

Rasmus Bjerg (John Mogensen)

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Og nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Den 22. marts 2019 drager Rasmus Bjerg på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske 8-mands orkester.

Keinstein

Keinstein er et band der med deres unikke koncept mener at langt hår, læderveste, og tunge guitarriffs, godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birger, Teddy Edelman mfl.

Keinstein fortolker dansktop klassikere som de ville have lydt, hvis de var udført at rockhistoriens største kunstnere, f.eks. ”Vi maler byen rød” spillet af Metallica, ”I en lille båd der gynger” fremført af Europe eller ”Volvo B18” spillet af AC/DC.

Hawkeye & Hoe

Ingen Tange Sø Festival uden Hawkeye & Hoe. Det to gutter har siden 2009 sørget for god stemning i festteltet, og dette års udgave af festivalen bliver ingen undtagelse. Country. Bluegrass. Drikkeviser. Ja, det er nogle af de ting, som er på deres officielle set-liste, men dertil kommer det, de kalder for Beer drinking music.

Der skal nok blive god stemning i teltet, når de to glade spillemænd med mere end 40 års erfaring sammen – 20 for den ene og 20 for den anden – underholder med irske sange, drikkeviser og meget mere. www.krazykow.dk

Modvind

Det blæser ofte i det Midtjyske. Og hvis ikke vejrguderne sørger for det, så skal Modvind nok klare opgaven. Kvartetten er om noget indbegrebet af festivalen, for Anders, Bjørn, Morten og Peter har i utallige år været med til festivalen. Men de har ikke bare været med. De har også sørget for gode vibrationer i det store telt.

Igen i år sætter de strøm til nogle af instrumenterne og sørger for god stemning. Nogle af de instrumenter, som der ikke sættes strøm til, er orkesteret vaskebræt. For det skal opleves live. Sådan som det er bedst ved Tange Sø Festival.
www.modvindmusik.dk.