Program – Tange Sø Festival

Program

Programmet for 2020 er næsten på plads og bliver offentliggjort snarest

Program 2019

Stor Scene

Kl. 13.00
Mads Langer
Kl. 15.50
Hardinger Band
Kl. 18.40
The Minds of 99
Kl. 21.30
GNAGS

Teltet

Kl. 14.25
Modvind
Kl. 17.15
Hawkeye & Hoe
Kl. 20.05
Anne Dorte & Maria
Kl. 23.00
E-Street Jam

Gnags

GNAGS sommeren 2019 vil GNAGS præsenterer et helt nyt show. Med alle klassikerne i nye rammer. GNAGS hylder den menneskelige fantasi, og slipper den MAX-fri, og I selskab med den kunstige intelligens. Der skal for alvor fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor. Alt det, gør vi af glæde!

Glæd jer også til nye GNAGS-sange i starten af 2019

The Minds of 99

The Minds of 99 er et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet to albums, vundet de mest prestigefyldte musikpriser, åbnet Orange scene og spillet på samtlige af de største danske festivaler.

Da ’The Minds of 99’ åbnede Orange Scene efter kun at have udgivet et album, blev koncerten anmeldt som en af de bedste åbninger i 20 år. Der er ingen tvivl om, at ’The Minds of 99’ på rekordtid har cementeret sig som et yderst fænomenalt liveband med udsolgte Danmarksture og 5-stjernede anmeldelser. De har vundet flere DMA-priser, Gaffa-priser, Steppeulven og været nomineret til ’P3-Guld prisen’, og flere af deres numre har været ’P3’s Uundgåelige’.

Mads Langer

Mads Langer har været den mest spillede kunstner i de danske radioer, vundet flere awards og spillede for mange hundrede udsolgt koncerter i hele verden. Han er en yderst intuitiv musiker, og får sat sit store personlige aftryk på alle sine sange.

Lige nu er han i studiet og arbejder på et nyt album. Glæder dig til en fantastisk koncert.

Hardinger Band (shu•bi•dua)

De tre originale Shu•Bi•Dua medlemmer og to af landets bedste musikere er endnu en gang klar til at indtage de danske landeveje. Med sig bringer de alle de største Shu•Bi•Dua hits: ”Hvalen Hvalborg”, ”Sex-Chikane”, ”Stærk Tobak” og hits fra det seneste album.

Kom og hør de kendte og ukendte SHU•BI•DUA sange og hør historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet. Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen.

Anne Dorte & Maria

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen fra Tøsedrengene har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits; Sig ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’; Ja, ’Sig - du ka’ li’ mig’ – og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

E-Street Jam

2019 er året hvor en af verdens største entertainere og ikke mindst sangskrivere Bruce Springsteen fylder 70 år.

Og samme år kan det danske coverband, E-Street Jam, fejre 10 års jubilæum, som underholder og dygtig formidler af Bossens fantastiske musik. I bedste Springsteen-stil har E-Street Jam specialiseret sig i, at få musikken smidt ud over scenekanten på en måde, som er Bossen værdig. Og en vigtig del af E-Street Jams performance og målsætning er, at alle blandt publikum skal få en følelse af den glæde og energi bandet selv føler, når de går på scenen.

Springsteens numre varierer mellem stille og rørende historier som ”The River” og ”Tougher than the rest”, via let genkendelige sing-along-songs som ”Hungry heart” og ”Fire” og hen mod rockede klassikere som ”Born in the USA” og ”Born to Run”. Musikken bringer nostalgi og energi helt ud til de bagerste rækker og rammer den brede smag!

Og netop det meget varierende udtryk, gør E-Street Jams koncerter velegnede til alle koncertsteder; om det er siddende eller stående, om det er i kirker eller på festivaler, om det er ude eller inde - så formår E-Street Jam at sende publikum hjem med en følelse af, at de er blevet en musikalsk oplevelse rigere.

Hawkeye & Hoe

Ingen Tange Sø Festival uden Hawkeye & Hoe. Det to gutter har siden 2009 sørget for god stemning i festteltet, og dette års udgave af festivalen bliver ingen undtagelse. Country. Bluegrass. Drikkeviser. Ja, det er nogle af de ting, som er på deres officielle set-liste, men dertil kommer det, de kalder for Beer drinking music.

Der skal nok blive god stemning i teltet, når de to glade spillemænd med mere end 40 års erfaring sammen – 20 for den ene og 20 for den anden – underholder med irske sange, drikkeviser og meget mere. www.krazykow.dk

Modvind

Det blæser ofte i det Midtjyske. Og hvis ikke vejrguderne sørger for det, så skal Modvind nok klare opgaven. Kvartetten er om noget indbegrebet af festivalen, for Anders, Bjørn, Morten og Peter har i utallige år været med til festivalen. Men de har ikke bare været med. De har også sørget for gode vibrationer i det store telt.

Igen i år sætter de strøm til nogle af instrumenterne og sørger for god stemning. Nogle af de instrumenter, som der ikke sættes strøm til, er orkesteret vaskebræt. For det skal opleves live. Sådan som det er bedst ved Tange Sø Festival.
www.modvindmusik.dk.